JUHLAKUKAT

häät ja muut juhlat

KUKKIA LAHJAKSI

SURUKUKAT
logoh
KUKKAVILJELY

ETUSIVULLE

YHTEYSTIEDOT
historiaRaparperin alla sai alkunsa Tampereella 1999, kun kauppias Katja Torniainen möi Tammelan torilla huovutus- ja keramiikkatöitään. Yrityksen Y-tunnus on peräisin tuolta ajalta.


Vuosina 2001 ja 2008-2010 Katja opiskeli kukkasidontaa ja valmistui puutarhuriksi. Yritysnimi Raparperin alla rekisteröitiin kesällä 2011, ja saman vuoden marraskuussa avattiin myymälä Espoon Latokaskessa. Myymälä toimi vanhassa kioskirakennuksessa 2011-2018.

latis_kesa
Latokasken myymälä toimi vanhassa kioskirakennuksessa 2011-2018. Palveluihin kuului myös pihasuunnittelua, ja myymälän yhteydessä oli taimipiha puineen ja pensaineen.
latis2016


avajaispaiva_latis
taimipihaVuonna 2014 Raparperin alla laajeni kahden myymälän ketjuksi.
Toinen myymälä toimi Espoon Tapiolassa jouluun 2015 asti.

tapiola_ulko
Tapiolan myymälä toimi kauppakeskus Ainoan yhteydessä, entisenä infokioskina tunnetussa rakennuksessa. Myymälässä oli paljon ikkunapinta-alaa ja ohikulkijat saivat ihailla kukkia ja lahjatavaroita myös iltavalaistuksessa.
sisa


Keväällä 2018 myymälä muutti Latokaskesta Karaporttiin. Uusi liiketila oli avara ja valoisa. Viherkasvit ja lahjatavarat sai kauniisti esille.
Kesällä 2019 myymälätoiminnasta luovuttiin, ja nykyään yritys toimii tilauskukkakauppana.
karaportti
Viimeisin myymälä toimi Karaportin S-marketin kiinteistössä Karamalmilla. Tarjolla oli leikkokukkien lisäksi runsaasti huonekasveja, lahjatavaroita ja kesäkukkia.
syksysisa


ikkuna sisa joulu kynttilat