JUHLAKUKAT

häät ja muut juhlat


KUKKIA LAHJAKSI

SURUKUKAT
logoh
ETUSIVULLE

YRITYSHISTORIA


YHTEYSTIEDOT


lahikukkakimppuKesä ja kukkapellot: tuulessa huojuvat kosmoskukat ja taivaisiin kurottavat auringonkukat, tuoksuherneet illan hämyssä.

Kesäkaudella iso osa kukista kasvaa omalla leikkokukkaviljelmällämme.

Kun kukkia ei tarvitse kuljettaa pitkiä matkoja, ne säilyvät hyvälaatuisina ja tuoreina. Samalla on mahdollista viljellä erikoislajikkeita ja niitä herkkiä kesäkukkia, jotka eivät kansainvälistä kuljetusta kestäisikään.

Raparperin alla tuottaa kesäisin mm. leijonankitoja, kesäleimuja, astereita, auringonkukkia, tsinnioita, daalioita, tuoksuherneitä ja erilaisia koristeheiniä. Alkuvuodesta tehtyihin kesäjuhlien kukkatilauksiin voidaan kasvattaa juuri toiveiden mukaisia kukkalajikkeita tai -värejä. 

Keväällä 2023 kausi alkaa avomaan leikkotulppaaneilla huhti- toukokuussa. Seuraa tilannetta Instagramissa tai Facebookissa! @raparperin_alla_puutarha

Kukkasato on parhaimmillaan heinä-syyskuussa. Tiedustele, mitä kukkia voisi olla tarjolla juuri sinun tilaisuutesi aikoihin!

Ota yhteyttä
kosmosym

hääkimppu lähikukista


Syksyn kukkasipulivalikoima on nyt verkkokaupassa!


Mukana ovat tämän vuoden suosikkitulppaanit Gudoshnik Double ja Karkkipäivä-sekoitus, viisi muuta upeaa tulppaanilajiketta sekä klassinen valkoinen Runoilijannarsissi ja eksoottinen tumma korkea pikarililja. Näillä saat ensi vuoden kevätpuutarhasi kukkimaan toukokuun alusta kesäkuulle asti!

Kukkasipulit saapuvat syyskuun lopussa, jolloin ilmoitan ennakkoon tilanneille, kun sipulitilaukset voi käydä noutamassa täältä Espoosta. Lisäohjeet löydät verkkokaupasta, ja kukkasipulien mukana saat istutusohjeet!

Käypä kurkistamassa valikoimaa verkkokaupasta ja tilaa ennakkoon vaikka saman tien!


puutarhatulppaanien lajikkeet 2024

satoa rudbeckia
tulppaanit

logo

dara asteri crasp