JUHLAKUKAT

häät ja muut juhlat


KUKKIA LAHJAKSI

SURUKUKAT
logoh
ETUSIVULLE

YRITYSHISTORIA


YHTEYSTIEDOT


lahikukkakimppuKesä ja kukkapellot: tuulessa huojuvat kosmoskukat ja taivaisiin kurottavat auringonkukat, tuoksuherneet illan hämyssä.

Kesäkaudella iso osa kukista kasvaa omalla leikkokukkaviljelmällämme.

Kun kukkia ei tarvitse kuljettaa pitkiä matkoja, ne säilyvät hyvälaatuisina ja tuoreina. Samalla on mahdollista viljellä erikoislajikkeita ja niitä herkkiä kesäkukkia, jotka eivät kansainvälistä kuljetusta kestäisikään.

Raparperin alla tuottaa kesäisin mm. leijonankitoja, kesäleimuja, astereita, auringonkukkia, tsinnioita, daalioita, tuoksuherneitä ja erilaisia koristeheiniä. Alkuvuodesta tehtyihin kesäjuhlien kukkatilauksiin voidaan kasvattaa juuri toiveiden mukaisia kukkalajikkeita tai -värejä. 

Keväällä 2023 kausi alkaa avomaan leikkotulppaaneilla huhti- toukokuussa. Seuraa tilannetta Instagramissa tai Facebookissa! @raparperin_alla_puutarha

Kukkasato on parhaimmillaan heinä-syyskuussa. Tiedustele, mitä kukkia voisi olla tarjolla juuri sinun tilaisuutesi aikoihin!

Ota yhteyttä
kosmosym

hääkimppu lähikukista

Oman viljelmän tulppaaneista ovat 22.5. myyntivalmiina valkoinen Snow Crystal varret 30cm, valkopinkki Foxtrot 25-40cm varret ja meloninpunainen iso Renown Unique varret 65-80cm
Voit tilata:
- Reko-myynneistä ti 23.5. Lauttasaari ja Kantakaupunki/Hietalahti
- noudettavaksi Laaksolahdesta haluamasi määrän kukkia à 2e:
-> tilaa tekstiviestillä (ei WhatsApp!) tai soita 0458686000
-> tilaa sähköpostilla kukkasitomo.raparperinalla@gmail.com
-> sovi samalla noutoaika terassin noutopisteeseen Etelätie 41A
-> maksa noutaessa MobilePay lyhytnumero 49675/Raparperin alla


puutarhatulppaanien lajikkeet 2023

satoa rudbeckia
tulppaanit

logo

dara asteri crasp